Шановні інвестори Будинку № 8!

Нагадуємо, що лист із документами про готовність будинку №8 до отримання сертифікату про завершення будівництва отримано Органом державного архітектурно-будівельного контролю та зареєстровано 06.05.2020.

Доводимо до вашого відома, що згідно з постановою КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 13 квітня 2011 р. № 461 у звичайному режимі видача сертифікату про завершення будівництва виконується у наступному порядку:

• Орган державного архітектурно-будівельного контролю протягом десяти робочих днів з дати реєстрації заяви приймає рішення про видачу сертифіката або про відмову в його видачі.

• Сертифікат виготовляється в одному примірнику та видається замовнику (уповноваженій ним особі).

Також орган державного архітектурно-будівельного контролю забезпечує розміщення сертифіката в електронному кабінеті користувача Єдиного державного веб-порталу електронних послуг та надсилає на адресу електронної пошти замовника будівництва скановані копії виготовленого сертифіката не пізніше одного робочого дня з дати його виготовлення.

Нажаль, у зв’язку з введенням карантину та згідно Закону України від 17.03.2020 № 530-ХІ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)” кінцевий термін видачі сертифікату про завершення будівництва не регламентується.