Такого ще не було! До 30 червня 2019 діє акційна розстрочка на квартири в Welcome Home Привітний квартал терміном до 60 місяців.

Відтепер придбати квартиру можна сплачуючи всього від 5300 гривень на місяць! Ми дбаємо про те, щоб стати власником омріяного житла стало ще доступніше та простіше, адже щомісячні платежі по розстрочці нижчі за сплату оренди за квартиру.

Для того, щоб отримати ключі від житла не потрібно збирати купу документів, достатньо завітати до відділу з паспортом та індивідуальним номером платника податків, підібрати зручне планування та зарезервувати його. Після чого призначити дату та час підписання всіх необхідних документів.

Welcome Home Привітний квартал - сучасний комплекс в Дарницькому районі Києва, всього в 10 хвилинах від метро Бориспільська. Безпечна територія, розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв'язка, густий ліс та мальовничі озера поруч. Привітний квартал це ідеальне місце для життя.

Запрошуємо вас до відділу продажу Welcome Home Привітний квартал за адресою: місто Київ, вулиця Харченка 55. Поспішайте, пропозиція обмежена!